Om Float

Historie og visjon

Strategi

Har du en digital strategi og kjenner du dine målgrupper?

Digital markedsføring

Fungerer dine nettsider og sosiale kanaler sammen?

WEB

Er dine nettsider synlige på Google?

Har du en digital strategi? Jeg brenner for digital markedsføring og ønsker flere kunder som ikke selv har ressurser til å håndtere nettside, Facebook, Google, YouTube og evt. andre kanaler.

Hvis du ikke er fornøyd med din egen digitale strategi så tar jeg gjerne en kopp kaffe med deg for å se om det finnes muligheter.

Målet for nesten alle mine kunder er få flere leads og øke salget. Dette kan vi ofte oppnå sammen ved å øke trafikken til nettsider og sosiale kanaler.

Søkemotoroptimalisering (SEO) er kanskje den tjenesten jeg brenner aller mest for. For å oppnå resultater på Google så er det nødvendig med nettsider som holder mål. Derfor leverer jeg optimaliserte nettsider for å sikre at potensielle nye kunder kan finne deg på Google.

Nettsider, Google, Facebook, Linkedin, Youtube, Twitter, Instagram, Wikipedia, Finn.no er kanaler vi ofte bruker i samspill for å skape leads og øke salget. Snapchat ønsker vi å komme i gang med så hvis du ønsker det samme kan vi gjerne diskutere et pilotprosjekt til sterkt rabattert pris. Vi har ikke Snapchat erfaringen enda men ønsker å komme dit så raskt som mulig.

MVH Kai Henning Melberg, 14. april, 2017