Om Float

Historie og visjon

Har du en digital strategi? Jeg brenner for digital markedsføring og ønsker flere kunder som ikke selv har ressurser til å håndtere nettside, Facebook, Google, YouTube og evt. andre kanaler.

Hvis du ikke er fornøyd med din egen digitale strategi så tar jeg gjerne en kopp kaffe med deg for å se om det finnes muligheter.

Målet for nesten alle mine kunder er få flere leads og øke salget. Dette kan vi ofte oppnå sammen ved å øke trafikken til nettsider og sosiale kanaler.

Søkemotoroptimalisering (SEO) er kanskje den tjenesten jeg brenner aller mest for. For å oppnå resultater på Google så er det nødvendig med nettsider som holder mål. Derfor leverer jeg optimaliserte nettsider for å sikre at potensielle nye kunder kan finne deg på Google.

Nettsider, Google, Facebook, Linkedin, Youtube, Twitter, Instagram, Wikipedia, Finn.no er kanaler vi ofte bruker i samspill for å skape leads og øke salget. Snapchat ønsker vi å komme i gang med så hvis du ønsker det samme kan vi gjerne diskutere et pilotprosjekt til sterkt rabattert pris. Vi har ikke Snapchat erfaringen enda men ønsker å komme dit så raskt som mulig.

MVH Kai Henning Melberg, 14. april, 2017

Float Kai Henning Melberg - SEO, søkemotoroptimalisering, nettsider

Strategi

Har du en digital strategi og kjenner du dine målgrupper?

Digital markedsføring

Fungerer dine nettsider og sosiale kanaler sammen?

WEB

Er dine nettsider synlige på Google?